Начало ММА MMA боец разказа как допинг ченгетата го притеснили в интимен момент
0

MMA боец разказа как допинг ченгетата го притеснили в интимен момент

MMA боец разказа как допинг ченгетата го притеснили в интимен момент
0

Боецът в полусредна категория на UFC Йанси Медейрос разказа за неудобния момент, когато представители на Американската анти-допинг агенция (USADA) са го посетили в дома му. Хаваецът сподели в Twitter, че USADA са се почукали на вратата му, когато той е бил ангажиран по интимен начин с партньор.

„Правех секс в хола ми, когато USADA почукаха на вратата ми в 8 вечерта. Искаха да се държат професионални и да не показват емоция, въпреки че чуваха всичко. Тествали са ме преди и след състезание, но никога по време“, споделя шеговито Медейрос.

Бойците на UFC могат да бъдат проверявани с допинг тестове по всяко време на денонощието, като някои състезатели са се оплаквали в миналото, че са били проверявани в ранни часове.

Медейрос има 15 победи и 7 загуби в актива си. Той е познат като атрактивен боец и е печелил пет пъти бонуси след битките си в UFC. 33-годишният хаваец е част от UFC от 2013-та. В последната си битка през февруари допусна загуба от Ландо Ваната със съдийско решение.
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.