Начало ММА Дуриньо надигна глас срещу лошото съдийство
0

Дуриньо надигна глас срещу лошото съдийство

Дуриньо надигна глас срещу лошото съдийство
0

Претендент номер едно за титлата в полусредна категория на UFC Джилбърт Бърнс призова за реформа в съдийството в ММА след спорно отсъждане на един от съдиите в главната битка на UFV Vegas 14.

Както много фенове на този спорт, „Дуриньо“ бе шокиран от решението на един съдиите край клетката, които дадоха победата на Пол Фелдър срещу Рафаел Дос Аньос в главния двубой на вечерта.

„Майната им на тези съдии! Винаги търся да приключвам битките си, но поняка е трудно. Тези съдии вършат ужасна работа. UFC, Дейна Уайт, или който може да помогне – моля ви, не можем да разчитаме на тези луди съдии да определят какви пари ще спечелим. Това е лудост“, написа бразилецът в Twitter.

Съдията, който даде резултат 48-47 в полза на Фелдър, се казва Крис Лий. В социалните мрежи много хора се обърнаха лично към него с въпроси за спорното му отсъждане на рундовете в полза на Фелдер, който бе повален многократно в битката и доминиран в стойка от Рафаел Дос Аньос.

„Дуриньо“ също не пропусна да „захапе“ Крис Лий в Twitter.

„Кой по дяволите е този? Крис Лий?„, написа в друг туит бившият световен шампион по бразилско джу джицу.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.