Начало ММА Джоунс се закани и на Брок Леснър
0

Джоунс се закани и на Брок Леснър

Джоунс се закани и на Брок Леснър
0

Бившият шампион в полутежка категория на UFC Джон Джоунс започна със заканите към бойците в тежка категория. „Кокалът“ изрази намеренията си за дебюта си в тежка категория в Twitter, като не пропусна за се „захапе“ с хегемона при най-тежките Стипе Миочич. Джоунс включи в коментарите си името и на бивш шампион на UFC, който е свободен агент към този момент – Брок Леснър.

 

„Брок, мога и теб да те набия“, отсече боецът от „Team Jakson-Wink“

Леснър за последно стъпи в октагона през 2016-та. Тогава той надделя над Марк Хънт, но резултат бе променен на „нестоял се“ след позитивен допинг тест на Леснър.

Джоунс допълни в друга серия от Twitt-ове, че битка Нгану-Миочич няма никакъв смисъл, тъй като Стипе искал „ново предизвикателство“, а двубой с Франсис би представлявал голям риск с по-малка облага.

Миочич надделя над камерунеца Нгану с единодушно съдийско решение на събитието UFC 220 в двубой, който беше изцяло в контрол на шампиона. Тогава носителят на пояса бе определен за аутсайдер според букмейкърите, а предварителните прогнози на експертите отново сочат Миочич за аутсайдер в потенциален двубой с Нгану.

 

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.