Начало Бокс Томи Фюри: Тайсън трябва да се откаже
0

Томи Фюри: Тайсън трябва да се откаже

Томи Фюри: Тайсън трябва да се откаже
0

По-малкият брат на Тайсън Фюри – Томи призова батко си да сложи край на кариерата си. Според боксьора в лека тежка категория, „Краля на циганите“ трябва да се оттегли от ринга, след като победи Дилиън Уайт.

Тайсън и „Крадеца на трупове“ ще се изправят един срещу друг на 23 април на стадион „Уембли“ в Лондон. Фюри ще брани титлата си на WBC, като се очакват близо 100 хиляди зрители по трибуните в английската столица.

Томи е на мнение, че неговият брат няма нужда да доказва каквото и да е повече и това трябва да е последната му битка. Нещо, което не кореспондира на надеждите на феновете на бокса, които стискат палци в края на годината да видят обединяващ сблъсък за всички пояси в дивизията – с Усик или Антъни Джошуа.

Определено искам да видя как Тайсън се отказва след този мач. На 100 процента той трябва да го направи. Тайсън просто няма какво да доказва на когото и да било. Спечели всеки един пояс, който е значим и е наличен. Победи всички водещи имена по пътя си, никой не остана“, категоричен е Томи Фюри.

Относно своя мач с Джейк Пол, той споделя: „Първо смятам да постигна хубава победа като част от двубоите, подгряващи Тайсън. След това, ако Джейк иска да го направим, няма проблем. Знае къде съм и как да ме намери“.