Начало Бокс Томи Фюри напомни за себе си
0

Томи Фюри напомни за себе си

Томи Фюри напомни за себе си
0

Томи Фюри отново заговори за мач с Джейк Пол. Братът на световния шампион в тежка категория на WBC Тайсън Фюри изглежда търси нов начин да уреди битка с Ютубъра, като замеси и представянето на Тайрън Уудли.

Според британеца, нито един от двамата не би издържал повече от рунд срещу него на ринга. Той е категоричен, че представянето на Джейк в реванша с бившия световен шампион на UFC заблуждава хората, които не са добре запознати с бокса като изкуство.

Изказването му идва на фона на отменения мач на Томи с Пол. Двамата трябваше да се срещнат на 18 декември, но боксьорът се оттегли заради контузия. Решението му да не излезе на ринга предизвика серия от подигравателни коментари, а самият Джейк отсече, че повече няма да се занимава с него и двамата никога няма да проведат мач.

Джейк трябва да се радва, че боксира с Тайрън Уудли, а не с мен. Опитвам се да му отдам заслуженото, но всеки боксьор ще ви каже, че това беше аматьорско изпълнение. Уудли щях да го нокаутирам за един рунд. Същото важи и за Джейк. Той откровено казано няма нищо общо с бокса“, констатира Фюри.

Той дори обоснова думите си. „Вижте първия им рунд. В него Пол не се движи, стои на едно място, а още по-лошото за него е, че не мърда и главата си. Той е лесна мишена. Всеки, който има опит в бокса, ще го отнесе като камион. Не разбирам защо толкова много се прехласват по него, но ще ви кажа следното – водим разговори за мач през пролетта и тогава ще потвърдя думите си с действия“.