Начало ММА Карла Еспарза готова да отложи сватбата си заради мача с Намаюнас

Карла Еспарза готова да отложи сватбата си заради мача с Намаюнас

Карла Еспарза готова да отложи сватбата си заради мача с Намаюнас
0

Американката Карла Еспарза е следващата претендентка за титлата на UFC в категория „сламка“ при жените.

34-годишната състезателка получи потвърждение лично от президента Дейна Уайт, че именно тя е следващата на опашката за трона на „Розата бандит“. Еспарза знае много добре на какво е способна Намаюнас, тъй като я победи преди 7 години в дебюта на Роуз в UFC.

Още в следващия мач Карла загуби от Йоана Йенджейчик в мач за титлата в категория „сламка“. Сега Карла ще получи втори и най-вероятно последен шанс за златния пояс, а по всичко личи, че състезателката е готова да премине през всякакви лишения, за да бъде готова на 100%.

Въпреки че все още няма дата и място за сблъсъка между двете, Карла споделя, че ще е на разположение, дори ако това означава да отложи за по-късен етап вече планираната си сватба.

„Би ми се искало двубоят да не е по-късно от май“, заяви Еспарза.

„Роуз натърти, че иска нов мач по-скоро, но UFC трябва да каже тежката си дума. Ако не успеем преди идването на лятото, просто ще отложа сватбата си.

„Всички поканени гости ще ме разберат, сигурна съм. С годеника ми със сигурност ще се оженим и ще прекараме остатъка от живота си заедно. Датата на сватбата не е от чак такова значение. В момента приоритет номер 1 е подготовката и мача за титлата“, добави претендентката.