Начало Бокс Фен нахлу на ринга и си го получи (ВИДЕО)
0

Фен нахлу на ринга и си го получи (ВИДЕО)

Фен нахлу на ринга и си го получи (ВИДЕО)
0

Любопитен момент съпроводи боксовия мач между Ютубърите Деджи и Алекс Уасаби. Двамата се изправиха един срещу друг в сблъсък, който бе по професионални правила и се счита за официален в статистиката. Уасаби победи след 5 рунда, като взе успеха по точки, макар нито един от двамата да не показа някакви по-сериозни боксови умения.

Но двубоят всъщност остана в сянката на появата на мъж, който в последствие се оказа че е Тиктокър. Човекът се качи на ринга в средата на втория рунд, като определено стресна Уасаби, появявайки се в неговия гръб. Той обаче по никакъв начин не показа враждебни действия към двамата, а по всичко личи искаше да си направи реклама.

За негово съжаление обаче, качването му на ринга не се хареса на охраната, която го подгони. Стигайки до един от ъглите, въпросният мъж бе посрещнат още по-враждебно от един от хората от екипа на Уасаби, който го сграбчи и го повали на земята. Кадрите не показват какво точно се случва в последствие, но всеки сам може да прецени дали въпросният човек си е изкарал добре или не съвсем.