Начало Бокс Джошуа посочи новия си треньор
0

Джошуа посочи новия си треньор

Джошуа посочи новия си треньор
0

Антъни Джошуа посочи човека, който според него ще възобнови кариерата му и отново ще го изведе до върха на световния бокс. Бившият шампион на WBA, WBO, IBF и IBO в тежка категория даде нова роля на Ейнджъл Фернандес.

Досега специалистът бе помощник на главния треньор в щаба на Ей Джей – Роб Маккракън, но вече е повишен. От него ще зависи да изготви плана за подготовка, както и тактическата постройка за реванша с Олександър Усик.

Работя с Ейнджъл Фернандес. Той така или иначе бе част от екипа ми в последните три години. Той ще е основният ми треньор“, каза Джошуа в предаването „Behind The Gloves“.

В последните месеци британецът обиколи няколко салона из света, като проведе занимания с Антъни Уилсън в Дубай, както и с Върджил Хънтър и Рони Шийлдс в САЩ. Изглежда обаче е преценил, че Фернандес ще свърши нужната работа, за да обърне развоя на събитията и да си върне трона в тежка категория.

На този етап обаче не е ясно кога ще се проведе реванша с Усик. В момента украинецът е в родината си, като се записа в армията и е част от войската, която води битка с руската инвазия в страната.