Начало ММА Хенри Сехудо излиза от пенсия
0

Хенри Сехудо излиза от пенсия

Хенри Сехудо излиза от пенсия
0

Бившият шампион в две дивизии на UFC Хенри Сехудо ще се завърне в октагона. Това твърди неговия мениджър Али Абделазис. Той допълва, че очаква Сехудо още днес да бъде отново част от проверяваните от Американската анти-допингова агенция (USADA) спортисти.

Хенри е един от най-великите бойци някога. Мисля, че всички искаме да го видим отново. Той ще се фокусира върху боя, а аз върху бизнеса. Вярвам, че ще го видим отново в клетката в края на лятото“, заяви Абделазис пред mmafighting.com.

Преди две години олимпийският шампион по борба от Пекин 2008-а изненадващо обяви оттеглянето си от спорта, след като защити титлата си срещу Доминик Круз на събитието UFC 249. Това бе неговата шеста поредна победа, като в рамките на тези шест поредни успеха той завоюва титлите при 62 и 57-килограмовите.

Сехудо държи победи над имена като Марлон Мораеш, Ти Джей Дилашоу, Димитриъс Джонсън, Серджио Петис. След оттеглянето си той на няколко пъти намеква за завръщане, но никога не бе включен отново в списъка на USADA за проверявани спортисти.

След събитието UFC 273 Хенди заяви, че иска да победи шампиона в категория „перо“ Александър Волкановски и шампиона в по-ниската дивизия Алджамейн Стърлинг.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".