Начало Бокс Джейкъбс обмисля смяна на категорията след загубата от Канело

Джейкъбс обмисля смяна на категорията след загубата от Канело

Джейкъбс обмисля смяна на категорията след загубата от Канело
0

Даниел Джейкъбс записа трета загуба в професионалната си кариера рано тази сутрин. Той бе победен с единодушно съдийско решение в главния двубой на бойна карта на DAZN в Лас Вегас от Саул Канело Алварез.

Американският боксьор сподели на официалната пресконференция след бойната гала, че обмисля да се качи в горната дивизия.

„Трябва да гледам двубоя. Не че чувствах по най-добрия начин. Чувствах се, все едно направих достатъчно да грабна победата, особено когато разговарях с ъгъла ми. Беше трудно да уловя ритъма на Канело, но след като го хванах, битката стана много изравнена. Канело е воин. Под въпрос е оставането ми в средна категория, защото това е много изтощително за тялото ми и се вижда. Може би трябва да пренеса таланта си в супер-средна категория. Ще решим с отбора ми.“

Джейкъбс не пропусна и да спомене колко благодарен се чувства за отдалата се възможност да сподели ринга с толкова класен боксьор на събитие от такъв ранг.

Вижте цялото изказване на Двейкъбс тук:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.