Начало Бокс Джени Суши иска да отнемат лиценза на Кубрат Пулев! (ВИДЕО)

Джени Суши иска да отнемат лиценза на Кубрат Пулев! (ВИДЕО)

Джени Суши иска да отнемат лиценза на Кубрат Пулев! (ВИДЕО)
0

Скандалната „инстаграм звезда“/репортерка – Джени Суши, реши да се възползва от ситуацията и феминистката вълна в САЩ. Дженифър Равало, както е истинското име на дамата, даде пресконференция заедно с адвокатката си Глория Олред.

Юристката има солидна репутация и е спечелила няколко знакови дела, свързани със защита на правата на жените.

Суши ще си търси правата в съда, където ще заяви, че не само е била целуната от Пулев – но и опипана.

„Никоя жена не заслужава подобно отношение. Ние не сме приятели и не сме в романтична връзка. Г-н Пулев нямаше право да ме целува“, изтъкна пред камерите този път значително по-малко разголената Джени.

По нейни думи Кобрата я е помолил да изреже въпросната целувка от материала. Пред медиите Глория Олред заяви, че ще настоява за детайлно разследване на случая и ще иска отнемане на лиценза на българина. Ако това се случи, кариерата на професионалния ни боксьор в тежка категория ще бъде поставена на карта.

На Летище София Пулев не беше притеснен от цялата история. Според него всичко е било шега, а сега г-ца Суши се опитва да се възползва от известността му и да си направи реклама на негов гръб.

„Тя стоя с нас до 5 ч. сутринта в лобито на хотела. Пиеше и да не казвам и какви други неща правеха в тоалетната. Даже с някои станаха и по-близки“, категоричен бе Кобрата.

Брат му Тервел пък заяви, че е видял похотливата Суши да се целува с двама мъже на въпросното парти в хотела. Действително дамата има крайно неприлични фотографии в социалните мрежи – където са съвсем достъпни и за най-малките и неопетнени потребители.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.