Начало Бокс Джойс: Определено ще опитам да нокаутирам Такам

Джойс: Определено ще опитам да нокаутирам Такам

Джойс: Определено ще опитам да нокаутирам Такам
0

Джо Джойс анализира опонента си – Карлос Такам преди сблъсъка им, който ще се състои на 24 юли в „SSE Arena“ в Лондон. Срещата е в тежка категория и е за интерконтиненталната титла на WBO, както и „сребърната“ титла на WBC.

Карлос Такам е силен и опитен боксьор, който е способен да създава проблеми по време на битка. Може би ударите му с глава са вследствие на тактика и ръста му, но аз съм готов. Работихме усилено, за да неутрализираме силните му страни, но сега няма да разкривам тайните си“, разкри Джойс, цитиран от „britishboxingnews.co.uk“.

Мисля, че няма да е лесно, но ще си свърша работата. Тук съм, готов съм и чакам. Определено ще се опитам да нокаутирам Такам и рано или късно ще намеря начин да го направя. Карлос е може би най-добрият, с когото някога съм се бил. Той винаги е във форма, силен е, жилав е и може да се бие добре в по-късните рундове. Той е проблем, с който трябва да се справя тази вечер и ще го направя“, завърши Джойс.

Джо Джойс няма загуба на професионалния боксов ринг. 35-годишният английски боксьор е с баланс от 12 победи в 12 срещи (11 с нокаут). В последния си сблъсък на ринга, Джойс нанесе първа загуба на младия талант Даниъл Дюбоа, нокаутирайки го в 10-я рунд в сблъсък за Европейската титла в тежка категория, тази на Великобритания, както и интерконтиненталния пояс на WBO.

Карлос Такам има общ баланс от 39 победи (28 с нокаут), 1 равенство и 5 загуби (3 с нокаут) в своята професионална боксова кариера. Камерунецът, който се състезава поф френски флаг се намира в серия от 4 поредни успеха (над Сенад Гаши, Крейг Люис, Фабио Малдонадо и Джери Форес).