Начало Бокс Джон Райдър: Никой не ми е подарявал възможността срещу „Канело“

Джон Райдър: Никой не ми е подарявал възможността срещу „Канело“

Джон Райдър: Никой не ми е подарявал възможността срещу „Канело“
0

Джон Райдър предстои да излезе в най-големия мач в кариерата си, когато през уикенда се изправи срещу Саул Алварез за шампионските му титли в супер средна категория. Мнозина критикуват мачмейкърите, че са дали незаслужен шанс на британеца, но той е категоричен, че е извоювал правото си да се бие с един от най-добрите боксьори в историята.

Това е великолепна възможност, която никой не ми е подарявал. Работих здраво през годините. Изстрадах възходите и паденията си, след като бях стъпил на дъното“, каза „Горилата“ пред Boxing Scene.

Райдър е задължителен претендент на WBO, след като нокаутира Зак Паркър през ноември в 4 рунда, но поражението му от Калъм Смит през 2019 г. е прекалено прясно, за да може мнозина да го пренебрегнат.

„Канело“ от своя страна обикаля дивизиите в надеждата да срещне достоен противник и засега най-добрият такъв се оказва Дмитрий Бивол в полутежка категория. Очаква се до края на годината двамата да си спретнат реванш, стига на 6 май мексиканецът да се наложи срещу Райдър.