Начало Бокс Джонсън полудя: С президента на България се разбрахме – бия Пулев и го изритваме от тук
0

Джонсън полудя: С президента на България се разбрахме – бия Пулев и го изритваме от тук

Джонсън полудя: С президента на България се разбрахме – бия Пулев и го изритваме от тук
0

Два дни преди боксовата галавечер в „Арена Армеец“ съперникът на Кубрат Пулев – Кевин Джонсън, даде интервю пред „Спортал“.

– Вчера на пресконференцията каза, че си готов да риташ задници тук, решен ли си да нокаутираш нашия боксьор Кубрат Пулев?
– Виждате ли, никога не съм казвал, че ще нокаутирам Кубрат. Казах, че ще го пречупя. Да пречупиш човек означава да го откажеш. Не отивам там за нокаут, аз никога в моята кариера не съм нокаутирал никого. Всичките ми опоненти се пречупиха. И тук той трябва сам да се пречупи. Аз ще вложа всичко физическо, но този човек може да понесе много удари, това вече сме го виждали. Но той ще каже – достатъчно, може да е 5-ият, може да е 10-ият, може да е 12-ият рунд, може срещата да продължи 12-те рунда. Но аз не се стремя към нокаута, през моята кариера аз не съм нокаутирал никого. Но ще го пречупя, за това излизам на ринга, да го пречупя по много стратегически начин.

– Вчера също така каза, че искаш български жени, имаше ли успех вече?
– Знаете ли, доста добре се справям до момента. Телефонът ми звъни непрестанно, търсят ме във Фейсбук, Инстаграм, имах няколко туита, нещата са добре, но нямам време да излизам с тях. Въпреки че ако отида на дискотека, о, човече, телефонът ми ще прегрее… момент… ало…давам интервю… ще ти звънна след малко. Ето виждате ли, ще й се обадя след малко. Но да, ако мога да отида на дискотека, ще бъда като отвързан, а не трябва и не мога. Трябва да остана фокусиран и отпочинал. Вашите жени са толкова красиви, човече, трудно е да кажеш не. Тези жени са като наркотици…(атмосфера от него).. трудно е да кажеш не.

– Чувал съм, че сексът не е много полезен преди голям боксов мач, особено нощта преди мача?
– Да, наистина е така, успокоява те. Аз не искам да съм толкова успокоен, на мен ми минава, така, че ще остана стегнат и напрегнат, от колкото супергъвкар реактив, така, че да.. ще бъда готов, ще съм готов. Просто им предай след срещата да бъдат готови за мен, отивам на около светско пътуване и ще взема една специална дама от България в Лондон с мен на срещата между Кличко и Джошуа и след това ще се върна, така че пак ще съм тук.

– Кубрат каза, че няма да ти позволи да направиш това?
– Той не е президентът на България, аз разговарях лично с президента на България още преди да дойда тук и ми каза да се уверя, че ще бия Кубрат и тогава заедно с него ще изритаме Кубрат от тук… искаш ли да видиш мейла, ето тука на телефона ми е… нещо не свети… друг път ще ви го покажа.

– Чувал ли се, че българската публика е много, много шумна?
– Това е още по-добре, колкото повече викат за него толкова повече енергия получавам аз, не трябва да викат за мен. Просто енергията… аз ще я открадна, тази енергия ще дойде при мен. Гласовете в залата няма да викат Кевин Джонсън, но тяхната енергия ще дойде при мен, повярвайте ми. Аз ще я открадна. И когато той загуби.. какво ще кажете всички вие. Не сега не ми казвайте нищо, няма да скандирате моето име. Затова по-добре елате на моя страна, защото след това… о вижте вашата колежка там, тя е забавна и ме завлече за това интервю.

– От вчера си в София успя ли да се насладиш на някакви забележителности тук, някои от гледките на София?
– Дали успях да видя забележителности… да. Дааа. Имаме едно чудесно момче Майкъл, който е нашият шофьор и когато времето ни позволява ни развежда насам натам. Сега съм доста зает и не мога да видя много, видях някои места. Много искам да се кача горе в планината при снега, знам, че може да наема хеликоптер до там и наистина би ми се искало да стигна до там… но вижте докато привърши това трябва да вечерям да направя една приятна разходка и да се готвя за срещата, утре също е така, знаете тук съм да се бия, трябва да си почивам. Така, че ще трябва да изчакам двубоя на Кличко и да се завърна отново тук. Може даже да направим реванш, след като го бия, но може би, ако съм достатъчно добър ще направим реванш. Той не е приятен човек, честен е. А зависи и от жените. Ако помоли някои момичета да разговят с мен ще му дам реванш, но ако са мъже, дори няма да стане дума за това. Казах им, че трябва жени да разговарят с мен.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.