Начало Бокс Джордж Форман: Джошуа-Уайлдър ще е най-големият мач в историята на бокса

Джордж Форман: Джошуа-Уайлдър ще е най-големият мач в историята на бокса

Джордж Форман: Джошуа-Уайлдър ще е най-големият мач в историята на бокса
0

Бившият двукратен световен шампион в тежката категория и едно от най-значимите имена в бокса – Джордж Форман, за пореден път се изказа доста ласкаво за настоящата картинка в тежката дивизия.

„Големият Джордж“, който се е изправял срещу хора като Мохамед Али, Джо Фрейзър и Ивендър Холифийлд, сподели че е трудно да се определи кой измежду Антъни Джошуа (22-0), Тайсън Фюри (27-0-1) и Дионтей Уайлдър (41-0-1) е най-завършеният боксьор в тежката дивизия.

„Уайлдър има впечатляваща дясна ръка. Той удря далеч по-силно от мен. Исторически погледнато, всеки един би могъл да бъде нокаутиран от Дионтей, било то Джордж Форман, Майк Тайсън или Джо Фрейзър.

Джошуа, Фюри и Уайлдър са пред всички останали в момента. Но единственият начин да се разбере кой е най-добрият е като се срещнат в ринга. Особено за Джошуа и Уайлдър.

Снимка: БТА

Ако този мач бъде осъществен, това ще е прекрасно нещо за наблядаване. За съжаление, не успях да се бия с Майк Тайсън. Това щеше да е шоу за историята.

Снимка: БТА

Но ако тези двамата излязат един срещу друг, то това ще е най-голямата битка в цялата история на бокса“, сподели 70-годишният Форман.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.