Начало Бокс Джордж Камбосос влезе в категория от втория опит (ВИДЕО)

Джордж Камбосос влезе в категория от втория опит (ВИДЕО)

Джордж Камбосос влезе в категория от втория опит (ВИДЕО)
0

Неоспоримият световен шампион в лека категория – Джордж Камбосос, се нуждаеше от два опита, за да влезе в допустимите норми за предстоящия му мач с шампиона на WBC Девин Хейни.

Срещата ще се проведе в ранните часове на неделя (българско време) в Мелбърн, Австралия, като победителят от мача ще си тръгне с аболютната корона при 61-килограмовите.

Вчера австралиец и американец спечелиха битката с везната, макар домакинът да се нуждаеше от две качвания на кантара. Първоначално 28-годишният Камбосос закотви кантара на 61.4 кг., но след близо час в съблекалнята шампионът се завърна и влезе в нормата – 61 кг.

Около 23-годишния амеирканец нямаше драми. Хейни закова стрелката на 61.1 кг. още от първия път, демонстрирайки изчистена физика и топ форма преди големия мач.

След като за последно си рзмениха любезности и закани, австралиецът с гръцки корени заяви, че нарочно е влязал в категория от втория път.

„Това е изкуството на войната. Измамата“, заяви с усмивка на лице Джордж.

„Нека си вярват, че съм имал проблеми с влизането в категория. Всичко е процес. Война и илюзия. Направих го нарочно. Просто отидох до тоалетната и се изпиках. Това е“, добави Камбосос.