Начало Бокс Джош Уорингтън ще мери сили с анонимник

Джош Уорингтън ще мери сили с анонимник

Джош Уорингтън ще мери сили с анонимник
0

Световният шампион на IBF в категория „перо“ – Джош Уорингтън (29-0-0), ще направи трета защита на пояса си срещу Софиане Такуч. Французинът е 116-и в света и трудно би представлявал сериозна заплаха за набралия инерция британец.

Хората от щаба на Уорингтън явно са решили да забавят оборотите след трите впечатляващи победи над Лий Селби, Карл Фрамптън и Кид Галахад.

Очакваше се шампионът да избере за следващ съперник някой измежду Гари Ръсел (WBC, 29-1-0), Лео Санта Крус (WBA, 35-1-1) и Оскар Валдес (WBO, 24-0-0). За сега обединителен мач в категория „перо“ не стои на дневен ред.

Такуч има 35 победи, 3 загуби и 1 равенство като професионалист.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.