Начало Бокс Петъчни прогнози: Винаги е трудно да затвърдиш успеха

Петъчни прогнози: Винаги е трудно да затвърдиш успеха

Петъчни прогнози: Винаги е трудно да затвърдиш успеха
0

Миналата седмица бе страхотна! Благой Иванов постигна забележителна победа в UFC и зарадва цяла България. Прогнозата ни за успех на Багата след решение на 4,00 коефициент излезе, а комбинацията й с нокаута на Тони Фъргюсън (3,75) се е отплатила доволно.

Време е да затвърдим успеха, а това съвсем не е лесно. Този уикенд не ни предлага толкова взривоопасни ставки, но винаги има възможности за „добър улов“.

Джош Уорингтън – Кид Галахад

Един взривоопасен мач, който спокойно може да отиде в двете посоки. До момента противниците нямат нито една загуба. Прибавете към това и огромната вражда, която прерасна в хаос на кантара. Все пак е доста вероятно при такива технични боксьори в категория „перо“ да видим всички 12 рунда. Тук изборът пада върху „победа за Уорингтън с решение“ за 1,60.

Рори Макдоналд – Нейман Грейси

Нека обърнем внимание и на „Белатор“, където представител на популярната бразилска фамилия ще се бие за титлата. Ставката за Грейси е твърде висока – 2,35. На практика изобщо не е аутсайдер срещу тотално демотивирания Рори. Бившият боец на UFC не спира да говори за Господ в последните месеци и съвсем не е това, което беше преди. Липсва му мотивация „да прави лоши неща и да наранява хора“, а това ще си проличи в клетката.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.