Начало Бокс Джошуа кръстоса юмруци с Кристиано Роналдо (СНИМКА)

Джошуа кръстоса юмруци с Кристиано Роналдо (СНИМКА)

Джошуа кръстоса юмруци с Кристиано Роналдо (СНИМКА)
0

Световният шампион в тежка категория на WBA (супер), WBO, IBF и IBO – Антъни Джошуа, е от най-популярните спортисти на Земята. Често виждаме британеца в компанията на атрактивни дами или… други велики състезатели, разбира се.

Преди минути Ей Джей се похвали в социалните мрежи с интересен събеседник. Нокаутьорът е в компанията на футболиста Кристиано Роналдо, който е смятан за един от най-великите в наши дни. Двамата се засякоха в Дубай, където боксьорът се подготвя:

До своето име Антъни е поставил емотикона на горила, а до това на приятеля си – козел.

Символиката е, че на английски думата се изписва „goat“, а по същия начин се чете и абревиатурата „G.O.A.T – Greatest of all time“. На български се превежда – най-великият за всички времена.

Фотосът веднага подбуди лавина от коментари и шеговити колажи:

„Братле, човекът е сложил адекватни дрехи, а ти приличаш на Тревър от GTA“, „Изглежда Роналдо се опитва да си докара мъжката физиономия“, побързаха зевзеците.

„Двамата най-големи в спортовете си“, „Два звяра“, „Велики сте и двамата“, гласят част от останалите мнения.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.