Франк Уорън: Фюри се превърна в далеч по-атрактивно име от Джошуа | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Бокс Франк Уорън: Фюри се превърна в далеч по-атрактивно име от Джошуа

Франк Уорън: Фюри се превърна в далеч по-атрактивно име от Джошуа

Франк Уорън: Фюри се превърна в далеч по-атрактивно име от Джошуа
0

Промоутърът на Тайсън Фюри – Франк Уорън, за пореден път засипа с похвали „Краля на циганите“, заявявайки, че бившият световен шампион се е превърнал в далеч по-атрактивно и котирано име от Джошуа.

През миналата година Фюри направи своето дългоочаквано завръщане сред професионалистите и само скандално съдийско решение не му позволи да си тръгне от САЩ с титлата на WBC в тежката категория.

Според 66-годишния Уорън, Фюри се е превърнал в далеч по-обичан и ценен от британската и световна публика.

https://twitter.com/EditinKing/status/1078003612008235008

„Тайсън е шампионът на хората. Моето мнение е, че той стана далеч по-голяма атракция отколкото е Антъни Джошуа.

Хората го обичат, защото е истински. На първо място поставя бокса, след това бизнеса. Ако искаш да се биеш с него, не трябва да минаваш през 100 човека, а просто да вдигнеш телефона и да се обадиш.

Ходи спокойно по улиците и не движи с антураж от 10 човека, които постоянно да му дават акъл. С когото и да реше да се бие Тайсън, билетите ще се разпродадат моментално. В момента водим преговорил с Шели Финкел (промоутърът на Уйалдър) и се опитваме да уредим реванш.

Джошуа ми харесваше като аматьор, но вече достигна такъв етап от кариерата си, където всичките му грешки и слабости лъсват всеки мач. Честно казано не мисля, че той желае мач с Фюри, защото много добре знае, че ще бъде пребит.

Ако все пак такъв мач се случи, той задължително трябва да е във Великобритания. Примерно Кардиф, там стадионът има покрив и няма да се съобразяваме с времето.

Това ще бъде най-голямото спортно събитие от домакинството на Световното по футбол през 1966 г.“, бяха част от думите на Уорън.