Начало Бокс Джошуа намери треньорa, който ще го върне на върха

Джошуа намери треньорa, който ще го върне на върха

Джошуа намери треньорa, който ще го върне на върха
0

Двукратният световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа се е спрял на Дерик Джеймс за следващ треньор, а легендата Рой Джоунс-младши вярва, че това е „страхотно решение“.

AJ имаше тежки последни години в бокса, като не е печелил битка от 2020 г. и впоследствие претърпя две поредни загуби от Олександър Усик , губейки своите обединени световни титли.

След първата загуба на Джошуа от украинеца, той се раздели с дългогодишния си треньор Робърт Маккракън и нае Робърт Гарсия. Въпреки че британецът изглеждаше подобрен в реванша срещу Усик, това не беше достатъчно за успех и Джошуа реши да се раздели с Гарсия след само една битка заедно.

Оттогава Джошуа обикаля Съединените щати с надеждата да намери треньор, който да му помогне да се възстанови и да върне 33-годишния играч отново в борбата за върха в тежка категория.

Сега изглежда, че Джошуа е намерил своя човек в лицето на Джеймс. И Джоунс-младши, вярва, че Джошуа е направил правилния избор. „Страхотно решение, страхотно решение„, възкликна легендата.

Разбира се, че може отново да стане световен шампион. Той е много интелигентен боец, много талантлив боец. С Джеймс може да се върне на върха„, добави Джоунс-младши.