Начало Бокс Джошуа нокаутирал част от спаринг партньорите си

Джошуа нокаутирал част от спаринг партньорите си

Джошуа нокаутирал част от спаринг партньорите си
0

Доста ползотворен тренировъчен лагер е имал бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа (22-1).

Тази събота вечер британецът с нигерийски произход ще търси задължителна победа срещу Анди Руис, който поднесе изненадата на десетилетието, побеждавайки Джошуа през юни.

В дните преди и след първата среща редица английски и американски зидания излязоха с новината, че Джошуа е бил свален по време на спаринг и това сериозно го е разклатило физически и психически. Сега обаче такива твърдения няма, дори напротив.

Един от спаринг партньорите на 30-годишния боксьор сподели, че „Ей Джей“ е пратил в нокаут няколко от противниците си по време на подготвителния лагер, а други са били пратени да си ходят.

Имаше няколко момчета, чиито имена ще запазя в тайна, но ги видях как се качват на ринга и след малко бяха тотално смазани и се прибираха за цялата седмица„, заяви американският боксьор Тимоти Мотен, който е направил над 60 рунда с Джошуа.

facebook.com

„Той изпрати в нокдаун доста момчета, други бяха нокаутирани. Не съм срещал друг, който да удря с такава сила“, добави 27-годишният американец, който има сходна физика с тази на Анди Руис.

Boec.BG ще следи съботния сблъсък рунд по рунд за вас.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.