Джошуа отказал от суета мач преди реванша с Руис | Boec.BG - онлайн медия за бойни спортове
Начало Бокс Джошуа отказал от суета мач преди реванша с Руис
0

Джошуа отказал от суета мач преди реванша с Руис

Джошуа отказал от суета мач преди реванша с Руис
0

Бившият световен шампион в тежка категория по бокс Антъни Джошуа е предпочитал да направи „подгряващ“ мач преди да се изправи за втори път срещу Анди Руис, който му отне титлите.

Британецът загуби поясите си на 1 юни в Ню Йорк, а на 7 декември в Саудитска Арабия ще се опита да си ги върне. Много специалисти критикуваха Джошуа, че веднага се хвърля в реванша, без да срещне друг противник преди това. Самият боксьор призна, че е предпочитал да има тази възможност, но не го е направил, за да може да предпази името си от спекулации, че търси лесни успехи.

„Трябва да съм по-добър, защото конкуренцията става по-добра, по-опитна. Не е като да съм се бил с ужасно много хора, за да трупам опит. Но ако искам да премина на следващото ниво, ако „свърша бензина“, трябва пак да напълня резервоара. Колкото и да ми се искаше да направя още един мач преди това, не смятам, че можех да си го позволя, защото искам да поддържам определена репутация в бокса. Представете си го само. Така сякаш казвам: „Не мога да се бия с по-слаби опоненти“. Това очакват всички от мен, но нека направим нещо по-различно“, коментира Джошуа.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.