Начало Бокс Тайсън Фюри се наливал с бира вечерта преди мача с Уайлдър

Тайсън Фюри се наливал с бира вечерта преди мача с Уайлдър

Тайсън Фюри се наливал с бира вечерта преди мача с Уайлдър
0

Както добре знам, Тайсън Фюри (28-0-1) далеч не е традиционният боксьор от тежката категория. 31-годишният британец е неподражаем не само между въжетата, но и извън тях.

Поредното доказателство за налудничавия характер на „Краля на циганите“ дойде в навечерието на задаващия се мач с Ото Валин (20-0). След като последната пресконференция преди сблъсъка свърши, бившият световен шампион призна, че е изпил малко над два литра бира вечерта преди двубоя с Дионтей Уайлдър през миналия декември.

Снимка: БТА

Всичко това бе потвърдено и от треньора му – Бен Дейвисън, който първоначално не е останал особено впечатлен от гледката.

„Редовно пия бира по време на тренировъчните ми лагери“, призна боксьорът.

„Изпих 4 пинти (бел.ред – 0.568 л) вечерта преди мача с Дионтей Уайлдър. Бен може да потвърди. Аз съм 30-годишен мъж, професионалист от 11 години, женен с 5 деца… Ако искам ши*ана бира, ще си сипя.

Ако тялото иска нещо, дай му го. Какво значение има, че е в седмицата на мача? В миналото боксьорите са се наливали с уиски преди да излязат на ринга. Единственото, което има значение е можеш ли да се биеш“, завърши философски Фюри.

Снимка: БТА

Британецът не даде отговор дали ще се „подгрява“ преди неделния си мач (българско време) с Ото Валин, но когато си един от най-превъзходните боксьори в тежката категория, явно всичко е позволено.

тагове:

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.