Начало Бокс Джошуа – Пулев може да се проведе на кошмарно за шампиона място

Джошуа – Пулев може да се проведе на кошмарно за шампиона място

Джошуа – Пулев може да се проведе на кошмарно за шампиона място
1

Мениджърският щаб на Антъни Джошуа не се е отказал от идеята да популяризира шампиона в САЩ. Един Хърн обмисля сериозно варианта задължителната защита на клиента му срещу Кубрат Пулев да се проведе в Ню Йорк, Лос Анджелис или друг щат, съобщава реномираното издание World Boxing News.

Така той би имал значително по-големи шансове да уреди мечтан сблъсък с Дионтей Уайлдър.

Именно в Съединените щати Джошуа допусна единствената си загуба като професионалист и се сбогува с шампионските пояси.

Снимка: БТА

Това се случи на 1 юни 2019 година в „Медисън Скуеър Гардън“. Информацията на колегите излиза дни, след като Кубрат Пулев сподели на страницата си във Facebook, че вече е договорено битката да се проведе в Истанбул.

За британските медии пък най-вероятната локация остава Лондон, по-конкретно стадионите „Уембли“ и „Тотнъм“. Така сагата продължава, а времето пред Еди Хърн и Антъни Джошуа изтича. Световният шампион рискува да оваканти пояса на IBF, след което Кобрата като претендент №1 ще спори за него със следващия в ранглистата.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Comment(1)

  1. Ще спечели мача много трудно Но ще бъде шампион тои има силна спортна злоба трябва да се гордеем че имаме такива спортисти да прославят българия

Comments are closed.