Начало Бокс „Джошуа – Руис 2“ през ноември
0

„Джошуа – Руис 2“ през ноември

„Джошуа – Руис 2“ през ноември
0

Антъни Джошуа ще има възможност да си върна обратно загубените от Анди Руис четири световни титли до края на годината.

Промоутърът на британеца Еди Хърн потвърди веднага след сензационната загуба на Ей Джей при дебюта му на американска територия, че клаузата за реванш е активирана и той ще се проведе във Великобритания.

Реваншът ще бъде във Великобритания през ноември или декември. Сега ще видим истинската същност на Ей Джей, това ще бъде голям мач, но Руис си го заслужи“, заяви Хърн.

Мениджърът не спести критики към вече бившия световен шампион след първата загуба в професионалната му кариера.

Ей Джей стана немарлив, държеше срещата под контрол, получи удар, но не успя да се възстанови. Не знам, на моменти изглеждаше зле, беше страхотен двубой. Този спорт е изпълнен с върхове и спадове. Ще се завърне, но сега вече е длъжен да спечели. Анди Руис ще си повярва, че може да спечели и реванша, Ей Джей трябва да се съвземе и да позволи на огъня да гори вътре в него. Днес загуби и това е изключителна изненада. Ей Джей ще бъде съсипан, когато го осмисли“, добави промоутърът.

Досега се смяташе, че при победа на Джошуа над Руис, в кроя на годината британецът ще защитава титлата си във версия IBF срещу Кубрат Пулев, който е задължителен претендент. Промяната в плановете и реваншът с мексиканеца обаче отлагат за неопределено време евентуалния мач на Кубрат с Джошуа, като той ще може да се проведе най-рано през пролетта на 2020 г. И то само при положени, че британецът успее да си върне титлите.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.