Начало Бокс Джошуа срещу Уайлдър или Фюри – кой ще е най-великият мач на всички времена?

Джошуа срещу Уайлдър или Фюри – кой ще е най-великият мач на всички времена?

Джошуа срещу Уайлдър или Фюри – кой ще е най-великият мач на всички времена?
0

Антъни Джошуа може и да не е на върха на хранителната верига в бокса в момента, но това съвсем не означава, че е приключил за големия спорт. Мениджърът му – Еди Хърн, дори смята, че тепърва може да видим британеца в спора за „Най-великия мач на всички времена“. Има подусловие обаче.

Президентът на Matchroom Boxing смята, че „Ей Джей“ ще трябва да премине през Дионтей Уайлдър, ако двамата се договорят за онзи прословут турнир в Саудитска Арабия. Но не американецът е онзи, който ще ни даде върховната наслада в бокса, а Тайсън Фюри.

Хърн предвижда мач между Джошуа и „Циганския крал“, където всички погледи ще бъдат вперени в ринга, за да станат свидетели на едно истинско зрелище.

Ние бихме добавили, че за целта всеки от тримата трябва да се върне към основната причина, поради която са тръгнали да преследват кариера в професионалния спорт, а именно славата. Да, парите са важни и са следствие от успехите, но пътят, към който водят, ни лиши през годините от безброй мачове с потенциал да останат в историята.