Начало Бокс Джошуа: Вярвам, че Усик ще се дръпне настрани

Джошуа: Вярвам, че Усик ще се дръпне настрани

Джошуа: Вярвам, че Усик ще се дръпне настрани
0

Световният шампион в тежка категория на WBA, WBO и IBF – Антъни Джошуа, изрази надежда, че Олександър Усик няма да бъде пречка за реализирането на супер-мача с Тайсън Фюри.

Както е добре известно, щабовете на двамата световни шампиони преговарят за уреждането на най-големия мач в историята на британския бокс. Чаканата битка между Тайсън Фюри и Джошуа може да се проведе още през това лято, стига мениджърите им да се разберат.

Снимка: БТА

Самият Усик преди известно време сподели, че той също трябва да бъде участник в преговорите и не би имал нищо против да остане гледа Фюри – Джошуа. Украинецът е задължителен претендент за трона на WBO и по право именно той трябва да бъде следващия опонент на „Ей Джей“.

„Мисля и вярвам, че Усик ще прояви разбиране и ще позволи на мен и Фюри да се бием“, заяви британецът.

„Говорихме с негов щаб и с мениджъра му. Те са умни хора и разбират значимостта и деликатноста на ситуацията, в която се намираме. Пред мен има два варината – Фщри и Усик. И в двата случая имам сериозен съперник.

„Уважавам постиженията на Тайсън, но моята цел е да събарям новите предизвикателства. Ако се открие възможност да се бия за титлата на WBC с него, повярвайте ми, ще я сграбча с всичките си сили“, допълни Джошуа.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.