Начало Бокс Еди Хърн: Искам да видя Ломаченко нокаутиран

Еди Хърн: Искам да видя Ломаченко нокаутиран

Еди Хърн: Искам да видя Ломаченко нокаутиран
0

Британският промоутър и директор на „Matchroom Boxing“ – Еди Хърн, остана малко разочарован и изнервен от факта, че британската публика не освирква световният шампион Васил Ломаченко (13-1).

Вчера украинецът и неговият опонент – Люк Кембъл (20-2), проведоха откритите си тренировки в Лондон дни преди голямото събитие, а Лома бе посрещнат от местните фенове като национален герой. Люк Кембъл, който е британец, също получи подкрепата на публиката, но когато Ломаченко излезе на ринга, човек можеше да си зададе въпроса дали се намира в Лондон или Киев.

„Имаше страшно много британци, които определено подкрепяха Ломаченко и това ме подразни, защото трябва да застанем зад Люк“, сподели Еди Хърн, който е промоутър на 31-годишният англичанин.

„Да, няма как да не уважаваш величието на Лома. Британските фенове са фенове на бокса и оценяват големите имена. Това най-вероятно е последният път, в който Васил ще се бие на наша земя. Затова и залата бе разпродадена толкова бързо.

Но нашето момче ще се опита да шокира света, така че трябва да го подкрепим. Той е качествен боксьор, не го отписвайте. Не мисля, че някой си прави илюзии, че Ломаченко не е фаворит. Аз лично не изгарям от желание да гледам как той ще си танцува напред-назад и ще си прави каквото пожелае на ринга. Искам да го видя проснат на земята и нокаутиран„, смело заяви Хърн.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.