Начало Бокс Еди Хърн: На реванша ще видим друг Антъни Джошуа

Еди Хърн: На реванша ще видим друг Антъни Джошуа

Еди Хърн: На реванша ще видим друг Антъни Джошуа
0

Еди Хърн е на мнение, че неговият клиент Антъни Джошуа може да спечели реванша с Олександър Усик. Двамата се биха миналия уикенд, като украинецът победи с единодушно решение.

Промоутърът също така твърди, че Ей Джей привлича най-много фенове в тежка категория.

„Джошуа в момента комерсиално е на по-високо ниво и от Тайсън Фюри. Ей Джей е името, което привлича най-много в тежка категория, особено във Великобритания. От отбора на Фюри знаят това“, сподели Хърн.

„Ако Джошуа победи Усик, значи е на друго ниво. Ще се е завърнал след още една загуба. Видяхте миналия уикенд, вижте снимките – невъзможно е друг боксьор да привлече толкова публика и емоции.“

„На реванша ще е различен боец, казвам ви. Ще видите друг Антъни Джошуа в тази битка. Разочарованието ще прелее в отмъщение. Ще видим трикратен световен шампион, това е новата мечта“, допълни Еди Хърн.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.