Начало Бокс Еди Хърн назова единствения начин Терънс Крауфорд да бъде победен

Еди Хърн назова единствения начин Терънс Крауфорд да бъде победен

Еди Хърн назова единствения начин Терънс Крауфорд да бъде победен
0

След като показа едно от най-добрите изпълнения в скорошната история на бокса срещу Етол Спенс това лято, бързо започнаха да изплуват въпроси относно това дали съществува боец, способен да нанесе първата загуба на Терънс Крауфорд.

Въпреки че реваншът със Спенс вероятно ще бъде следващият за Крауфорд, това не попречи на феновете на бокса да спекулират за шансовете на Бъд, ако той скочи нагоре с цели три тегловни категории, за да се изправи срещу мексиканската икона Саул „Канело“ Алварез.

В скорошно интервю за Fight Hub TV, Хърн обясни, че твърде далече от полусредна категория е единственият начин, по който Крауфорд ще вкуси поражението.

В ситуацията и възрастта на Терънс Крауфорд, той трябва да продължи да преследва величието и трябва да търси най-големите битки там. Очевидно това е голяма битка за него във финансово отношение.”

Колкото и да е добър Терънс Крауфорд, мисля, че единственият начин да бъде победен е да излезе твърде далеч от неговата теглова категория и мисля.”

След като имах работа с Канело, просто не го виждам да се бие с паунд под 168 отново. Знам, че Крауфорд казва, че ще се бие на 168, но Канело ще бъде на ринга на 180 плюс. Така че не мисля, че това е добра идея.“

тагове: