Начало Бокс Еди Хърн остана впечатлен от Дионтей Уайлдър

Еди Хърн остана впечатлен от Дионтей Уайлдър

Еди Хърн остана впечатлен от Дионтей Уайлдър
0

Мениджърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн, не пропусна да коментира победата на Дионтей Уайлдър над Доминик Бризийл. Промоутърът е останал впечатлен от носителя на пояса на WBC.

Силният човек в бокса заяви, че американецът трябва да се изправи срещу неговия клиент – Ей Джей:

“Впечатляваща победа. Уайлдър е интересен за гледане. Сега Джошуа трябва да направи същото в битката си срещу Анди Руис на 1 юни в „Медисън Скуер Гардън“. Джошуа – Уайлдър е най-крупното събитие в света на спорта, трябва да се състои задължително. То ще промени бойните спортове в глобален мащаб”, заяви Еди Хърн пред „boxingscene.com“.

“Ще бъде легендарен бой и Джошуа много иска да го получи. На ринга ще се срещнат двамата най-големи, най-бързи и най-безстрашни световни шампиони, които могат да победят съперника си за секунди. Все пак първо Антъни трябва да се справи с Руис в американския си дебют и да отвърне на посланието, което Уайлдър му отпрати“, добави Еди Хърн.

След тези думи можем да очакваме обединителен мач за титлите в тежка категория. Още тази година.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.