Начало Бокс Еди Хърн разкри възможните опоненти на Джошуа

Еди Хърн разкри възможните опоненти на Джошуа

Еди Хърн разкри възможните опоненти на Джошуа
0

Британският промоутър и шеф на „Matchroom Boxing“ – Еди Хърн призна, че Олександър Усик не е единственият кандидат за следващ опонент на Антъни Джошуа.

Името на бившия неоспорим световен шампион в полутежка категория отново се намести до това на британския шампион, който само до преди няколко дни бе сигурен съперник на Тайсън Фюри.

Снимка: БТА

Двамата британци трябваше да излъчат абсолютен шампион при най-тежките, но Дионтей Уайлдър придърпа Фюри за трети мач помежду им. Така Усик, който е задължителен претендент за пояса на WBO, отново стана първи на опашката.

Той обаче не е единствен, увери Еди Хърн.

Снимка: БТА

„Има вероятност следващият мач на Антъни да бъде в САЩ“, изненада всички промоутърът.

„Ако това се случи, Усик няма да е следващ опонент, но мисля, че ще се разберем с Усик и щаба му и двамата ще се бият в Лондон.

„Има достатъчно кандидати, които искат да се бият с Джошуа. Ако Америка се покаже като сериозен вариант, Анди Руис вече ми писа, че иска трилогия.

„Луис Ортис също е възможен вариант. Ако пък останем във Великобритания, Дилиън Уайт също е готов. Усик е номер 1 към този момент, но не трябва да изключваме нищо“, добави Хърн.