Начало Бокс Еди Хърн: Рейтингите на „Пулев – Дину“ бяха изключително слаби

Еди Хърн: Рейтингите на „Пулев – Дину“ бяха изключително слаби

Еди Хърн: Рейтингите на „Пулев – Дину“ бяха изключително слаби
0

Собственикът на промоутърската къща „Matchroom Boxing“ – Еди Хърн, отговори на критиките от страна на Боб Аръм. Новият промоутър на Кубрат Пулев заяви, че Антъни Джошуа е станал заложник на алчността на мениджърите си и затова няма как да се бие с някое от големите имена в категорията.

Хърн потрива ръце от задоволство, защото мачът между Кобрата и Богдан Дину не е предизвикал силен интерес:

„Мисля, че Боб Аръм е под напрежение от ESPN. Това си личи от поведението. Последният мач на неговата агенция между Кубрат Пулев и Богдан Дину доказа това, защото рейтингите в САЩ бяха ужасяващо слаби и всичко беше под критика. И това го кара да е офанзивен към нас, което пък на свой ред означава, че вършим нещата си правилно“, заяви Хърн.

twitter.com

Следващият мач на клиента му Ей Джей е на 1 юни срещу Джарел Милър. „Голямото бебе“ вече се закани на Джошуа, но малцина вярват в успеха му.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.