Начало Бокс Еди Хърн се увърта около Макгрегър

Еди Хърн се увърта около Макгрегър

Еди Хърн се увърта около Макгрегър
0

Боксовият промоутър Еди Хърн лека-полека започва да опипва почвата около това да привлече в своята “Мачруум Боксинг” ММА звездата Конър Макгрегър.

Агентът на Антъни Джошуа засипа с похвали ирландския боец и не скри желанието си да работи с него в бъдеще, след като той за пореден път се оттегли от активна състезателна кариера. Хърн е убеден, че в момента Макгрегър е тясно свързан с Дейна Уайт, но се надява да получи своя шанс да работи с него, било то в ММА или в бокса.

“Г-н Дейна Уайт е заключил доста сигурно Конър Макгрегър за следващите няколко години. Конър е страхотен, невероятен образ е, голям характер, велик боец. Едва ли някога ще стане световен шампион по бокс, знае как да се грижи за себе си, но, ако оставим всичко около октагона настрана, той наистина направи революция в UFC и ММА като цяло. Велик е, много добре умее сам да се рекламира и аз съм му голям фен”, изчетка ирландеца Хърн.

Снимка: bgnes

Относно дали бъдещето на Макгрегър е свързано повече с ММА или повече с бокса, промоутърът отговори лаконично.

“Кой знае какво му крие бъдещето? Но не мисля, че ще видим много от него в този момент. Дали ще се завърне в октагона или ще се пробва пак в ринга? Желая му успех, той е фантастичен за UFC, ММА и бокс”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.