Начало Бокс Еди Хърн скочи на хейтърите на Джошуа: Завръща се и ще отмъщава!

Еди Хърн скочи на хейтърите на Джошуа: Завръща се и ще отмъщава!

Еди Хърн скочи на хейтърите на Джошуа: Завръща се и ще отмъщава!
0

Промоутърът на Антъни Джошуа – Еди Хърн, изпрати предупреждение към хората, които се съмняват в качествата на британеца.

Бившият двукратен световен шампион на WBA, IBF и WBO в тежка категория беше детрониран и победен два пъти от Олександър Усик през 2021 и 2022 г., но на 1 април се завръща на ринга. Той ще се изправи срещу Джърмейн Франклин в „O2 Арена“ в Лондон.

Уайлдър скочи на Джошуа: Отново избяга от мен и ще продължи да го прави

В DAZN Boxing Show Хърн заяви: „Искам да кажа едно нещо – пригответе се за завръщането на Антъни Джошуа. Живеем в луд свят. Този човек е побеждавал Чарлс Мартин, Доминик Бризийл, Ерик Молина, Владимир Кличко, Джоузеф Паркър, Александър Поветкин, Карлос Такам, Анди Руис-младши, Кубрат Пулев и се би два пъти с Олександър Усик – без прекъсвания, без леки нощи„.

Той идва след една добра битка с Усик и една, в която беше доминиран. Неуважението към името на този човек е невероятно. И не ми пука в края на деня. Но това, което ви казвам, хора, които искат да омаловажат постиженията му, хора, които искат да кажат, че е приключил със спорта – пригответе се за завръщането на Антъни Джошуа на 1 април„.

Джошуа е в Тексас, работи и се труди всеки ден. Този човек има пари в банката, има световни шампионски колани на стената, не го е грижа за нито един от критиците. Завръща се с отмъщение. Всеки, който иска, нека се съмнява в Антъни Джошуа. И аз нямам търпение за завръщането му, толкова съм развълнуван. По-развълнуван съм, отколкото когато започна това приключение„, каза Хърн.

Джошуа каза истината за провалената битка с Фюри

Запитан за критиките към следващия опонент на Джошуа, Хърн продължи: „Хейтърите казват „Джърмейн Франклин?“. И след това същите тези хейтъри казват, че Джърмейн Франклин спечели битката срещу Дилиан Уайт с три или четири рунда (б.р. – Уайт го победи спорно в края на миналата година след страхотна 12-рундова битка). Значи той не е спечелил тази битка? Това не беше ли страхотно представяне на Джърмейн Франклин? Антъни Джошуа е успешен боец, който не иска лесни битки. И ви казвам, че Антъни Джошуа се завръща с отмъщение в тежка категория„, добави Хърн.

Джошуа беше обвинен от Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, че бяга от мачове с тях и емоционалното изказване на Хърн най-вероятно идва точно заради думите им.