Начало Бокс Еди Хърн: Усик прие условията. Мачът е потвърден!
0

Еди Хърн: Усик прие условията. Мачът е потвърден!

Еди Хърн: Усик прие условията. Мачът е потвърден!
0

Антъни Джошуа (24-1) ще се изправи срещу Александър Усик (18-0) в двубой за световните титли на британеца в тежка категория във версии WBA, WBO, IBF и IBO. Новината бе потвърдена от мениджъра на Ей Джей – Еди Хърн.

По думите му, бившият шампиона на планетата в полутежка категория е приел всички условия и срещата вече може да се счита за сигурна. Тя ще се проведе през септември на стадиона на футболния „Тотнъм”.

Информирахме WBO, аз и Алекс Красюк (мениджърът на Усик). Условията са договорени. Усик ги прие. Направихме оферта, която вече е приета. Задвижваме нещата и слагаме подписите. Преговорите минаха много приятелски, защото те са ни партньори от доста дълго време”, коментира пред Sky Sports Еди Хърн.

Той предупреди своя боксьор Антъни Джошуа, че при подценяване на Усик, ще има сериозни проблеми. „Това е битка, която може да извади от релси кариерата на Джошуа, ако той не е готов на 100 процента. Ей Джей трябва да е безкомпромисен. Той трябва да е в атака по подобие на Дерек Чисора, но с повече острота и точност”, каза още агентът.

Хърн допълни: „Усик ще търси всячески възможността да стане световен шампион. Но Ей Джей иска този мач. Той никога не е отказвал на никого и продължава да боксира с най-добрите. Това е истинско предизвикателство. Вижте списъка с Топ 10 за всички категории. Ей Джей не е там, докато Усик е вътре”.