Начало Бокс Емелианенко след боя с Тарасов: Изпотих се повече на загрявката (ВИДЕО)

Емелианенко след боя с Тарасов: Изпотих се повече на загрявката (ВИДЕО)

Емелианенко след боя с Тарасов: Изпотих се повече на загрявката (ВИДЕО)
0

Популярният руски боец Александър Емелианенко постигна победа над блогъра Артьом Тарасов с единодушно съдийско решение. Двамата играха в „Наше дело“ в Москва в мач от три рунда по правилата на бокс, но с малки (ММА) ръкавици и в октагон.

„Той не се бие, а бяга – каза Емелианенко след битката. – Натисках го през целия бой, а той бягаше. Лесно си свърших работата, не се напрегнах, дори не се изпотих. Повече пот имаше по време на загрявката. Тарасов не ми създаде никакъв дискомфорт в тази битка.“

Тарасов от своя страна обяви, че е готов на реванш, като може да се бие не само по правилата на бокса, но и на ММА. Той акцентира и за разликата в килограмите между двамата – 38 кг.

„Излязох и показах какво мога. По принцип съм блогър, а не боец – какво искате от мен? Не забравяйте и разликата в теглото. Доволен съм от борбата, но не и от себе си, защото трябваше да издържа малко повече и да спечеля. И видях страх в очите на Саша. Попитах съдиите, те казаха, че спечелих първия кръг и искам реванш със Саша в бокса в близко бъдеще“, сподели блогъра.

Следващият мач на 40-годишния руския ветеран Александър Емелианенко е през месец ноември срещу 36-годишния руски рапър Джиган.