Начало Карате Златната Ивет става част от МВР

Златната Ивет става част от МВР

Златната Ивет става част от МВР
0

Олимпийската ни шампионка по карате от Игрите в Токио Ивет Горанова ще стане част от редиците на Министерството на вътрешните работи. Заповедта за назначението ще й бъде връчена днес в 16:00 часа. Това бе потвърдено със съобщение от пресцентъра на МВР.

„На кратка церемония в Академията на МВР вицепремиерът и министър на вътрешните работи Бойко Рашков ще връчи на каратистката Ивет Горанова, която спечели златен медал за страната ни от игрите в Токио 2020, договора й за назначаване на служба в МВР. Олимпийската шампионка прие предложението, отправено й от министър Рашков на 12 август, когато ръководството на министерството награди служителите на МВР – шампиони от Олимпийските игри“, съобщават от пресцентъра на Министерството.

Горанова продължава подготовката си за Световното първенство по карате. Шампионатът на планетата ще се проведе от 16 до 21 ноември в Дубай. Родната звезда е амбицирана след златото от Токио да извоюва такова и от Мондиала, за да се утвърди като безспорна №1 в категория до 55 килограма.

Lap.bg