Начало Бокс Ерол Спенс: Мога да победя дори Мейуедър
0

Ерол Спенс: Мога да победя дори Мейуедър

Ерол Спенс: Мога да победя дори Мейуедър
0

Световният шампион на WBC и IBF в полусредна категория Ерол Спенс вярва, че може да победи всеки един боксьор в своята категория и дори легендата Флойд Мейуедър.

„Фокусиран на 100% и в най-добрата си форма, мисля, че бих победил Флойд. Той е много психически стабилен. Бих работил с комбинации, с удари по тялото му, след като ще се прехвърля върху главата му… Бих се опитал да го пречупя физически, защото знам, че не бих успял психологически„, каза Спенс.

30-годишният шампион се готви да се върне на ринга след ужасна автомобилна катастрофа през октомври миналата година, в която оцеля по чудо. След разследването полицията обвини боксьора в шофиране в нетрезво състояние.

Спенс призна, че този инцидент не е случаен и го принуждава да преосмисли живота си.

Не приемайте нищо за даденост. Мисля, че в известна степен аз самият направих това и катастрофата ми помогна да го осъзная. Следвах пътя на унищожението и това бе видимо. Вярвам, че тази автомобилна катастрофа ми отвори очите“.

„Дори не помня времето, през което бях в болницата. Помня само как се озовах вкъщи, три седмици след инцидента„, разказа Спенс.