Начало Бокс Ерол Спенс: Свободно време и много пари са рецепта за бедствие
0

Ерол Спенс: Свободно време и много пари са рецепта за бедствие

Ерол Спенс: Свободно време и много пари са рецепта за бедствие
0

Шампионът в полусредна категория на WBC и IBF Ерол Спенс скоро ще бъде принуден да премине към средна категория, където ще се чувства по-комфортно. На 21 август той ще има дуел срещу легендарния Мани Пакиао, а след това Спенс иска да се изправи срещу шампиона на WBO Теренс Кроуфорд.

Вероятно ще имам още две битки в полусредна категория. Ще се свържа с Top Rank, за да видя какво имат да кажат за битката – ако няма какво да кажат, ще се кача до средна категория. След битката с Пакиао, се надявам да успеем да организираме нещо с Кроуфорд„, каза Спенс.

„В средна категорично ще бъда по-силен. Вероятно ще правя по 1300 удара на мач в средна категория. Спазването на границата в полусредна категория е много трудно. Дори наех диетолог, който да ми помогне да отслабна правилно, без да губя сили„, продължи шампионът.

След автомобилната катастрофа Спенс се възстанови и си почина, а след това започна подготовка за двубоя срещу Дани Гарсия с тегло от 84 кг.

Давате на момчетата много свободно време и много пари, а когато си почиваме, започваме да качваме килограми. Свободно време и много пари са рецепта за бедствие. Имам нужда от причина да остана във фитнеса. Време е да направя това, което трябва„, каза още Спенс.

Сега съм здрав като чук. Чувствам се силен. Теглото ми е около 72 кг. Върнах се да работя с Трайлън Къри. Той ме отвежда на друго ниво. Тренировките продължават и се чувствам все по-силен и по-силен„, завърши Ерол Спенс.