Начало Бокс Местят Лопес – Камбосос за септември

Местят Лопес – Камбосос за септември

Местят Лопес – Камбосос за септември
0

Само седмица след като стана ясно, че сблъсъкът между Теофимо Лопес и Джордж Камбосо ще бъде преместен за август, сега вероятността това да се случи изглежда малка.

Редица американски медии излязоха днес с информацията, че сблъсъкът за титлите на WBA „Super“, IBF и WBO, няма да се състои на 14-т август, а на 11-ти септември.

Този път причината не е коронавирус или контузия, а чисто финансова. Сблъсъкът между шампиона Лопес и претендента Камбосос ще бъде излъчван по онлайн платформата Triller, която се прочу с излъчването на двубоя между Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши.

По информация на „The Ring“, организаторите са решили да преместя Лопес -Камбосос за 11-ти септември. Именно за тогава е насрочено завръщането на Оскар де ла Оя срещу Витор Белфорт. Правата за демонстративния двубой също се държат от Triller, чието желание е да направи по-сериозна бойна карта.

Ако информацията се окаже вярна, то това ще бъде третото пренасрочване на мача между Теофимо и Джордж. Първоначално те трябваше да се бият на 5-ти юни, после на 19-ти, след това на 14-ти август.