Начало Бокс Майкъл Пейдж: Уудли ще оправи света с бърз нокаут

Майкъл Пейдж: Уудли ще оправи света с бърз нокаут

Майкъл Пейдж: Уудли ще оправи света с бърз нокаут
0

ММА звездата Майкъл „Венъм“ Пейдж е сигурен в победата на Тайрън Уудли над Джейк Пол. Двамата се договориха да се изправят един срещу друг в професионален боксов мач.

„МВП“ счита, че бившата звезда на UFC ще постави влогъра на мястото му.

„Тайрън Уудли просто ще приспи Джейк бързо“, Пейдж сподели през MMA Fighting преди „Белатор 260“.

„Пол ще усети разликата между някой, който е в играта от много дълго време, който има опит със страйкинга, а не човек като Аскрен. Той се беше отказал, а и силата му никога не е била боя в стойка, видяхме го на какво прилича, очакваше се.“

„Тази битка е различна. Виждам как Тайрън Уудли ще отиде там, за да промени света, защото нещата не отивам на добре. Той е човекът, който ще го постави на мястото му“, убеден е Пейдж.

Джейк Пол: До 5 години ще се бия с Канело за титлата!

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.