Начало Бокс Ето ги! Скандални кадри с Джени Суши от хотела (ВИДЕО)

Ето ги! Скандални кадри с Джени Суши от хотела (ВИДЕО)

Ето ги! Скандални кадри с Джени Суши от хотела (ВИДЕО)
0

Речено – сторено.

Кубрат Пулев се закани да публикува видео материал с американската репортека Джени Суши от партито в лобито на хотела му след неговата победата над румънеца Богдан Дину на професионалния боксов ринг. Кобрата нокаутира Дину в седмия рунд за 27-ата си победа, а след това целуна импулсивно журналистката по време на интервю. По-късно тя реши да го обвини в агресивен сексуален акт и дори нае известна адвокатка, която да ѝ помогне в съдебните дела.

Българският боксьор обаче не се забави и отвърна на ударите. Той сподели във Facebook страницата на „Pulev sport“ видео кадри, на които ясно се вижда как въпросната репортерка, която е известна с прякора Кралицата на голото суши, се забавлява в скута на друг мъж и танцува предизвикателно върху него.

Под клипчето има и надпис: „03:00 ч. сутринта, няколко часа след прословутата целувка, Джени Суши в контекста на сексуално тормозената жена“. Само за един час видеото има хиляди споделяния и коментари, като повече са в защита на Кубрат Пулев. На кадрите се вижда как българския боксьор е далеч от въпросната американка и пише нещо в телефона си.

Припомняме, че заради този скандал Кобрата е с временно спрени състезателни права от Атлетическата комисия към щата Калифорния. Със сигурност всякакви доказателства около случая ще бъдат взети под внимание при окончателното произнасяне на решението на комисията.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.