Начало Бокс Ето кой също иска двубой с „Канело“ Алварез

Ето кой също иска двубой с „Канело“ Алварез

Ето кой също иска двубой с „Канело“ Алварез
0

Саул „Канело“ Алварез е по-желан от всякога след подписването на историческия договор с DAZN, който му гарантира 365 милиона долара за изиграването на 11 боксови мача. Боксьорът вече има официално обявен мач за 15-ти декември в Ню Йорк срещу Роки Филдинг, но друг боец, промотиран от DAZN, пожела да се бие с Алварез.

„Ако остане в супер-средна категория, то определено искам да се бия с него. Специален е. Не мисля, че е най-големият в тази категория и повечето от категорията ще имаме ръстово преимущество срещу него, но Канело няма да ни отстъпва по умения. Да се бия с него във Вегас ще е страхотно. Това ще е най-голямата битка в тази категория.“, коментира Калъм Смит пред SkySports.

Калъм Смит е считан за номер 1 в супер-средната категория. 29-годишният британец е висок 1,91 м. и е с безупречна статистика – 25 победи в 25 професионални мача, 18 от които с нокаут. Последната победа на боксьорът е срещу Джордж Груувс. Смит е печелил пояси на WBA, WBC и World Boxing Series.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".