Начало Бокс Фен надъхал Джошуа да победи „дебелото момче“ Руис

Фен надъхал Джошуа да победи „дебелото момче“ Руис

Фен надъхал Джошуа да победи „дебелото момче“ Руис
0

Световният шампион Антъни Джошуа си припомни забавна случка от миналото. Британецът загуби от Анди Руис-младши през 2019 година, а дни след поражението фен го посъветвал да не допуска нов подобен срам.

Първоначално Ей Джей реагирал остро на коментара, но след това думите на американеца го надъхали.

„Бях в Америка, когато загубих. Отидох на едно баскетболно игрище. Исках да се разсея от всичко и просто да съм сред хората. Един пич ми каза, нещо заради, което ми идваше да го ударя в лицето – „Ей, човече, не се оставяй това дебело момче да те бие отново“.

„Всички реагираха шумно, но се замислих, че това е част от завръщането ми в реалността. Опитах се да се поуча, да разбера мисленето на другите хора за случилото се. Тези малки детайли те надъхват да се опиташ отново“, припомни си Джошуа.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.