Начало ММА Джералд Меершарт иска реванш с Чимаев

Джералд Меершарт иска реванш с Чимаев

Джералд Меершарт иска реванш с Чимаев
0

Ветеранът от средната категория на UFC – Джералд Меершарт сподели, че е готов на всичко, за да влезе още един път в Октагона с Хамзат Чимаев.

Двамата се срещнаха миналия месец, когато шведът приспа Меершарт с брутален десен прав още преди да са изминали 20 секунди от първия рунд.

Победата бе трета поредна за 26-годишния Чимаев, който направи дебют в UFC през юли. Триумфът му над 32-годишният американец се превърна в тотален хит в интернет пространството, като мнозина фенове определиха представянето на Чимаев като „безпрецедентно и доминантно“.

Меершарт обаче вярва, че той притежава нужните умения, за да се справи с Чимаев и се надява рано или късно да получи своя втори шанс с него.

„Наистина не го харесвам“, заяви американецът по адрес на родения в Русия боец.

„Не знам защо, но има нещо, което ме кара да не го харесвам изобщо. Същото мисля, че се отнася и за него. Не вярвам, че съм му любимец.

Embed from Getty Images

„Той се държа прекалено арогантно и неуважително преди двубоя. Още преди мача казах, че той е добър боец и че очаквах да тръгне в атака още от началото.

„Единственото, което не познах е, че ще дам отпора. За съжаление, не спазих думата си и за това съм си виновен само аз. Това, което се случи, остави лош вкус в устата ми и ще направя всичко по силите си, за да получа реванш.

„Надявам се да натрупам няколк победи и рано или късно отново да се озова срещу него, ще съм готов“, добви Меершарт, който се намира в серия от две поредни загуби.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.