Начало Бокс Феновете на Левски с 20-сет боксови срещи тази вечер

Феновете на Левски с 20-сет боксови срещи тази вечер

Феновете на Левски с 20-сет боксови срещи тази вечер
0

Тази вечер в столичната зала „София“ ще се проведе ежегодният боксов турнир между феновете, фракции и фенклубовете на Левски. Надпреварата по традиция се организира от Националния клуб на привържениците на Левски и е под патронажа на Българска федерация по бокс.

Надпреварата винаги минава при огромен интерес – трибуните са пълни, а зрителите наблюдават интригуващи битки в различни категории. Желаещите да се качат на ринга често са много, като  и този път броят на планираните двубои от програмата е впечатляващ – 20 битки! Те ще се играят по правилата на аматьорския бокс – 3 рунда, но по 2 минути, тъй като двубоите са много, а участниците все пак не са професионални състезатели. Феновете в зала „София“ ще видят и една кикбокс среща, а тази година има и участие от агитката на „Локомотив“ (Пловдив), която е излъчила двама свои представители.

Това ще бъде седмото издание на боксовия турнир между привържениците на Левски, като сега е в чест на 20-ата годишнина от основаването на клуба на привържениците на Левски София-Запад.

Събитието ще започне в 18:00 часа.  Билетите са с цена 10 лв, като и този път 3 лева от тях отиват за благотворителност.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.