Начало Бокс Флойд Мейуедър официално обяви исторически мач срещу легенда, но съперникът му отрече

Флойд Мейуедър официално обяви исторически мач срещу легенда, но съперникът му отрече

Флойд Мейуедър официално обяви исторически мач срещу легенда, но съперникът му отрече
0

Легендата Флойд Мейуедър официално обяви, че на 25 февруари за първи път ще се боксира на Острова, но съперникът му отрече информацията.

След пенсионирането си, Парите (50-0) пътува по света за демонстративни мачове за огромни хонорари и въпреки че никога не се е боксирал в Англия по време на професионалната си кариера, Флойд днес разкри, че ще има двубой срещу Лиъм Харисън на 25 февруари в „O2 Арена“ в Лондон.

Харисън е 37-годишен състезател по муай тай и бивш световен шампион по кикбокс. Той има рекордните 117 битки, от които 90 победи (50 KO), 25 загуби и две равенства.

И 45-годишният Мейуедър обяви тази сутрин, че ще се изправи срещу него. Той написа в социалните мрежи: „Лондон, 25 февруари, официално е. Първата ми демонстративна битка в Обединеното кралство ще бъде в „O2 Арена“. Билетите ще са в продажба следващата седмица. Останете на линия„.

Но Харисън бързо отговори на поста, като обяви, че е контузен и няма как да се бие с легендата. „Много от вас ще са видели съобщението тази сутрин за битката ми срещу Флойд Мейуедър„, каза Харисън, цитиран от talksport.

Опустошително, коляното ми просто не го позволява. Дискусиите за двубоя започнаха преди няколко дни. Увеличих тренировките си веднага след началото на разговорите и имах тежки спаринги. Но коляното ми почти веднага се поду и не мога да ходя. Абсолютно съкрушен съм. Тази битка и всичко, което щеше да дойде с нея, щеше да промени живота ми. Освен това не е получен или подписан договор. Имам изключителен договор с ONE и се обърнах към тях за разрешение и подписване. Без получаване на договора и преглед и одобрение от ONE, нищо не може да бъде потвърдено. Флойд е най-великият боксьор на всички времена. Сериозно съм поласкан, че ме потърсиха за тази битка и наистина мисля, че можех да се справя добре в нея. Но както стоят нещата, ще трябва да се придържам към плана за операция следващата седмица. Наистина се надявам, когато се възстановя, да успеем да осъществим тази битка„, е част от отговора на Харисън.

тагове: