Начало Бокс Франк Уорън е готов да заложи £1 млн. срещу Еди Хърн в боксовия им турнир

Франк Уорън е готов да заложи £1 млн. срещу Еди Хърн в боксовия им турнир

Франк Уорън е готов да заложи £1 млн. срещу Еди Хърн в боксовия им турнир
0

Франк Уорън и Еди Хърн изглежда напредват в разговорите по повод обявения турнир в Саудитска арабия, където Queensberry Promotions и Matchroom Boxing ще организират пет срещи между бойци от двете промоции, защото президентът на QP обяви, че е готов да заложи £1 млн. на своите избраници.

Първо трябва да изясним тегловите дивизии. Ще се разберем помежду си и след това ще си изберем боксьорите. Хубавото е, че ще имаме пет мача и със сигурност ще има победител. Един от отборите ще триумфира, ако не се получи някое равенство. За да му придадем допълнителна интрига, смятам да се обзаложа с него на по £1 млн.“, каза Уорън за Daily Mail.

Франк Уорън към момента менажира боксьори от ранга на Тайсън Фюри, Жилей Жан, Даниел Дубоа, Елис Зоро, Антъни Ярд, Зак Паркър, Екоу Есуман, Пиърс О’Лиъри, Гавин Гуин, Антъни Какасе и Рейвън Чапман.

Еди Хърн пък разполага на своя страна с Кати Тейлър, Дмитрий Бивол, Алиша Баумгарднер, Антъни Джошуа, Хесе Родригез, Джай Опетая, Калъм Смит, Конър Бен, Дилиан Уайт, Филип Хъргович, Джошуа Буаци, Реджис Прогрес и Рамла Али.

Несъмнено един подобен турнир би предизвикал огромен интерес, така че чакаме още новини по темата.